ИЗДВОЈЕНОХроника

ЖЕНА НОЖЕМ ХТЈЕЛА ДА УБОДЕ ТРГОВКИЊУ

Жена иницијала В.С. хоспитализована је јуче након што је упала у један трговинских објекат у Улици 1. маја у Дервенти и покушала ножем да повриједи радницу.

– Радница у једној трговини у Улици 1. маја јуче је око 9.30 часова зауставила службено полицијско возило, те полицијском службенику саопштила да се у наведеном објекту налази женска особа која хоће да ножем убоде њену радну колегиницу. Полицијски службеник је у унутрашост објекта мјеста затекао лице иницијала Б.С. из Дервенте како једном руком држи лице иницијала В.С. из Дервенте, а у другој руци хладно оружје. Лице В.С. са хладним оружјем хтјело да нанесе повреде радници, што су и остали присутни потврдили – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Полицајци су код В.С. пронашли и одузели руксак у којем су се налазили нож, маказе, ручни алат и други предмети, а ову жену су у видно растресеном стању превезли у Службу хитне помоћи Дома здравља Дервента, одакле је након указане љекарске помоћи хоспитализована у добојској болници.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „угрожавање сигурности“.

Related posts

Подршка из буџета за 17 спортских клубова

admin

ДНЕВНИК ПУН ПЕТИЦА

admin

Игром и пјесмом испунили срца публике

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još