Новости

Животи уграђени у
темеље РС светиња

Животи 14 бораца из Мишковаца који су уграђени у темеље Републике Српске светиња су, јер без њихове жртве слобода не би била наша стварност.

Поручено је то данас у Мишковцима приликом помена припадницима Војске Републике Српске који су погинули у Одбрамбено – отаџбинском рату.

Они који су отаџбини завјештали животе заслужују да их вјечно помињемо, казао је Слободан Цвијановић из Мјесне борачке организације.

– Они не смију бити заборављени, јер ако заборавимо њих, одустајемо од себе и престајемо да постојимо – истакао је Цвијановић.

Послије парастоса испред спомен – обиљежја, вијенце и свијеће погинулим прислужили су чланови њихових породица, шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Градске управе Станиша Микеревић, предсједник и потпредсједник Скупштине града Бојан Радановић и Дарко Бећаревић, делегације Градске борачке организације, Мјесне заједнице Мишковци, те СНСД-а, СДС-а, ДНС-а, НДП-а и Народног фронта.

Related posts

Избори у мјесним заједницама сутра

Derventski List

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА БОГАТИЈА ЗА НОВО ВОЗИЛО

admin

Сјећање на прво
ослобођење Дервенте

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još