Друштво

Захвалност људи највеће
признање и мотивација

Шеф смјене у Полицијској станици Дервента Емануела Сарајлић истиче да обавља посао који воли, а захвалност људи највеће је признање и мотивација за рад.

Сарајлићеву је Министарство унутрашњих послова РС поводом 8. марта, Међународног дана жена представило као једну од жена које својим професионалним залагањем доприносе угледу и раду институције.

Сарајлићева је дипломирани правник за безбједност и криминалистику, а у МУП-у Српске запослена је од 2018. године.

С обзиром да се прије уписа на Полицијску академију интересовала за психологију и борилачке вјештине, полицијски позив јој се чинио као савршен спој, тако да данас обавља посао који воли. Свакодневно ради са људима из свог окружења гдје уз савјете и помоћ старијих колега савјесно и одговорно обавља свој посао, стиче радна искуства, а захвалност људи је њено највеће признање и мотивација за рад.

Као најдраже моменте на послу истиче дане отворених врата када заједно са колегама угошћава дјецу у Полицијској станици Дервента. Сарајлићевој је у сјећању остала ситуација када је један дјечак изјавио да жели да буде полицајац као она без обзира што су поред ње биле и мушке колеге.

Related posts

ЗАВИДНА ПОНУДА ЦВИЈЕЋА И УКРАСНОГ БИЉА

admin

Испаљено више ракета него у прошлој сезони

admin

Већи број улица у
недјељу без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još