ИЗДВОЈЕНОНовости

ЗАШТО ДА УПИШЕМ: ГИМНАЗИЈА – ОПШТИ СМЈЕР

Средњошколски центар „Михајло Пупин“ и Дервентски лист, пред почетак уписа ђака у средње школе, покрећу рубрику у којој ће бити представљена занимања за која се знања стичу у овој школи. Циљ је да, барем дјелимично, помогнемо будућим средњошколцима при избору занимања.

Од данас па до петка, на нашем порталу читајте шта Средњошколски центар „Михајло Пупин“ нуди својим ђацима у различитим струкама.

ГИМНАЗИЈА – ОПШТИ СМЈЕР

Ако пoслије деветог разреда још увијек не знате шта желите у животу да радите, упишите гимназију, јер ће вас извести на прави пут. Гимназија у Дервенти постоји више од сто година, а у нашој школи стећи ћете одлично знање из српског језика, математике, енглеског и њемачког језика, биологије, географије, историје, хемије, информатике, а знања из ових области омогућо ће вам да постанете академски грађани.

Поред наставног плана који нуди широк спектар знања, ту су и разноврсне ваннаставне активности, које су доступне нашим ђацима. Доказ томе су и веома добри резултати које наши ђаци постижу на регионалним и републичким такмичењима.

Посебна вриједност коју његујемо је добра комуникација између професора и ученика, а образовање и васпитање за нас су у истој равни.

Related posts

„ШЉИВОВИЦЕ“ И ПЕКМЕЗА БИЋЕ НА ПРЕТЕК

admin

Интензивно опремањe
новог Ватрогасног дома

Derventski List

На снази нова наредба о регулисању рада у Дервенти

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još