ДруштвоИЗДВОЈЕНО

НИЧУ ИГРАЛИШТА НА ЧАРДАКУ И НА НОВОЈ ЛОКАЦИЈИ У ГРАДУ

Дјеца и млади ускоро ће добити два нова простора за спорт и дружење, и то на Чардаку и у улици Краља Петра Првог гдје ће бити постављен натпис „Дервента“ погодан за фотографисање, док ће игралиште у Босанским Лужанима добити рефлекторе, а биће и наткривене трибине.

Како су навели из Одјељења за стамбено – комуналне за ове пројекте намијењено је 59.982 марака, а послови су повјерени „Геокопу“.

– На игралишту на Чардаку, уз учешће грађана, у наредном периоду почеће прва фаза изградње игралишта, односно земљани радови и изградња потпорног зида, како би се терен припремио за даље радове. На игралишту у Босанским Лужанима биће замијењени дотрајали рефлектори и наткривене трибине – навели су из овог одјељења.

Ново мање градско игралиште бићи изграђено у улици Краља Петра Првог, на мјесту зелене површине преко пута некадашњег Дома културе.

– На овом мјесту, поред игралишта, налазиће се и натпис „Дервента“ са словима висине од 1,45 метара поред којег ће грађани и посјетиоци Дервенте моћи да се фотографишу – најавили су из одјељења.

Партизаново

На Партизановом игралишту, на којем је раније постављена нова подлога и реновиране свлачионице, ускоро ће бити постављена ограда.

– Изграђени су темељи и формирана ограда која се тренутно налази на поцинчавању. У наредном периоду очекује се достава ограде и свих њених елемената која ће бити постављена на локацији игралишта на новим темељима – казали су из Одјељења за стамбено – комуналне послове.

Related posts

Сутра пројекције филмова „Божији човјек“ и „Породица Адамс 2“

admin

Сјајном забавом за
најмлађе почео „Пркос – фест“

Derventski List

И овог прољећа пажљиво
улажу у сваку бразду

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još