Друштво

За Михајла прикупљено више од 17.000 КМ

У акцији коју је Основна школа „19. април“ организовала за маленог Михајла Радановића прикупљено је 17.307 марака.

Да је базар, који је јуче на више локација у граду понудио суградјанима прилику да помогну дјечаку који болује од спиналне мишићне атрофије, био пун погодак показује велики одзив, али и прикупљени износ новца.

– На базару је прикупљено 11.796 марака, а у акцији коју је провео Савјет ученика 4.141, док је колектив школе прикупио 1.370 марака, што је укупно 17.307 КМ и сав прикупљени новац ће бити прослијеђен на рачун породице Радановић чији седамнаестомјесечни син Михајло болује од спиналне мишићне атрофије – навели су из школе.
Школа се захвалила и ученицима и родитељима који су помогли у организацији.
– Ово није први пут да смо помогли маленом Михајлу и свакако нећемо стати на овом. Такође, упутили смо више од 200 позивница приватним и државним субјектима на нивоу наше општине да дају свој допринос, те тако потпомогну породици Радановић у њиховој борби за оздрављење маленог Михајла – казали су у школи те додали да имају сазнања и да су организације из других градова и општина већ уплатиле средства Радановићима.

Related posts

ЕКОЛОШКА ОСВИЈЕШТЕНОСТ ДОНИЈЕЛА НАГРАДУ

admin

ДИМЊАЧАРИ У СУБОТУ ПАРАДИРАЈУ ГРАДОМ

admin

Осињски ђаци прославили
45 година матуре

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još