Спорт

Злато и три бронзе са првенства у брзом ходању

Златна и три бронзане медаље, послије Првенства РС у брзом ходању, које је одржано протекле недјеље у Приједору, нашле су се у рукама младих атлетичара Атлетског клуба „Сан“ и Атлетске секције у Дервенти, који су покорили стазе од 5.000 и 2.000 метара.

Титулу најмлађег јуниорског првака РС обезбиједио је Кристијан Марић освојивши златну медаљу у брзом ходању на 5.000 метара, а Александар Ђурић и Кристина Стојковић су се у дисциплини брзо ходање на 5.000 метара за млађе јуниоре, односно јуниорке окитили бронзом. Иста медаља засијала и у рукама Теодоре Милојевић у дисциплини брзо ходање 2.000 метара за старије пионирке.

– Наши полазници су остварили успјех и на ревијалном цицибанском митингу за најмлађе чланове, а Никола Косић у трци на 100 метара и Ненси Будишић у трци на 60 метара освојили су сребрне медаље – казали су из клуба додавши да слиједи учешће на 4. Јесењем хуманитарном кросу „АК САН Прњавор 2021“, 10. октобра.

Related posts

МИЛИЈАНА ЖУНИЋ СЕДМА НА „ЈАХОРИНА УЛТРА ТРЕЈЛУ“

admin

ТЕКВОНДОИСТИ ДРУГИ У БИЈЕЉИНИ

admin

Каратистима „Киме“
четири медаље

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još