Спорт

Зоран Булић нови
тренер „Текстилца“

„Текстилац“ је добио новог тренера и то Приједорчанина Зорана Булића који је дервентски тим преузео послије одласка Славише Божичића.

Булић ће дервентског прволигаша водити кроз шест посљедњих кола Прве фудбалске лиге РС, а пред њим је јасан циљ – останак у овом рангу такмичења.

Нови шеф струке јуче се упознао са екипом и одржао први тренинг.

– Овај град заслужује прволигаша у сваком смислу, од одличних услова за рад, па све до људи који су безрезервно уз клуб – рекао је Булић.

Из управе клуба све наде полажу у стручњака који је до сада водио „Борац“ из Козарске Дубице, „Рудар“ из Приједора и „Слободу“ из Новог Града.

– Надамо се да ће нови тренер својим искуством помоћи екипи да се тргне пред крај сезоне и да осигура останак у Првој лиги – рекао је Миланко Балешевић из управе клуба.

Први тест Булић ће имати већ у суботу када „Текстилац“ дочекује „Лакташе“. Утакмица је заказана за 16.30 часова на Градском стадиону.

Related posts

Зорић најбољи јуниор на Балкану

admin

„ТЕКСТИЛАЦ“ СТАРТУЈЕ ПРОТИВ „ЈЕДИНСТВА“

admin

Атлетичарима 17 медаља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još