ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Игралиште на Чардаку добија обрисе

Игралиште на Чардаку, које ће чинити фудбалски и кошаркашки терен, те други садржаји за дјецу, ових дана добија обрисе, а у току је изградња потпорних зидова.

Како су појаснили из Одјељења за стамбено – комуналне послове, радови на овом терену у улици Косовских јунака планирани су у неколико фаза.

– Послије земљаних радова које је добровољно урадила фирма „БС инжињеринг“, услиједила је изградња темеља и потпорног зида, који се финансирају из градског буџета, а прва фаза радова повјерена је „Геокопу“.  Завршен је први потпорни зид, од укупно четири цјелине које је потребно урадити како би била обезбијеђена функционалност самог игралишта – казали су у одјељењу додајући да је ријешено и питање финансирања овог пројекта.

– Наставак изградње игралишта било је предложен у капиталном буџету, али није усвојен, те су средства усмјерена на друге активности. Одјељење ће издвојити средства како би били завршени грађевински послови, тако да би игралиште добило финалне обрисе – објаснили су из одјељења истичући да су даље фазе опремања и ограђивања игралишта остављене за наредни период.

Related posts

ОД ДАНАС ДО НЕДЈЕЉЕ ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ВОЗАЧА

admin

Истакнути и
похваљени успјеси ђака

Derventski List

Владика сутра освештава цркву Светог Николаја Жичког

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još