Друштво

Идућих дана облачно и хладно

У Републици Српској идућих дана биће облачно и хладно вријеме са ниским температурама ваздуха, навели су из Републичког хидрометеоролошког завода.

У току ноћи очекује се јачи пад температуре, па ће сутра ујутро бити веома хладно са умјереним до јаким мразем, уз слаб снијег на високим планинама на истоку.

Током дана биће умјерено облачно, сунчано и са сунчаним интервалима, те хладно са температуром испод нула степени Целзијусових у многим мјестима, осим на југу, гдје ће, уз сунчано вријеме и буру, температура бити изнад нуле.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, претежно сјеверних смјерова, а у Семберији и дијелом Посавини умјерен до јак сјеверозападни, на југу умјерена до јака бура, у планинама јак сјеверац.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од минус девет до минус четири, на планинама од минус 13, на југу од минус два степена, а највиша дневна од минус осам до минус два, на југу до шест, на планинама од минус 10 степени Целзијусових.

У суботу, 13. фебруара, јутро ће бити веома хладно са умјереним до јаким хладно са температуром ваздуха испод нуле, а послије подне се на сјеверу очекује постепено раслојавање облачности.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од минус девет до минус четири, на планинама од минус 13, на југу од минус два, а највиша дневна од минус осам до минус два, на југу до шест, на планинама од минус 10 степени Целзијусових.

У недјељу, 14. фебруара, јутро ће бити веома хладно са умјереним до јаким мразом, током дана облачно и хладно са температуром ваздуха испод нула степени провијавања сусњежице или снијега.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од минус девет до минус четири, на планинама од минус 13, на југу од минус три, а највиша дневна од минус осам до минус два, на југу до шест, на планинама од минус 10 степени Целзијусових.

Related posts

ДЕРВЕНЋАНИ НА ДРЕВНИМ СТАЗАМА ВЈЕРЕ

admin

Балкан испуњен
туристичким благом

Derventski List

Малени музичари показали
таленте и отворили срца за хуманост

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još