Друштво

Сергеј Радановић побједник
шаховског турнира

Сергеј Радановић са освојених девет поена побједник је Првог шаховског турнира за ученике основних и средњих школа у укупном поретку, док је друго мјесто освојио Ненад Балабан са осам, а треће мјесто Владимир Михајловић са седам поена, Слободан Јамеџија са 6,5 и Сергеј Поповић са шест освојених бодова.
Награде су уручене и најбољим основцима и то Ненаду Балабану са освојених осам, Владимиру Михајловићу са освојених седам и Сегеју Поповићу са освојених шест поена.
Најуспјешнија средњошколка је Дајана Сарић са освојених шест поена, а најуспјешнија ученица основне школе је Стефани Станић са освојених 5,5 поена, док је најмлађи учесник турнира био шестогодишњи Вук Рашић који је освојио пет поена.
У циљу афирмације шаха укупни побједник Сергеј Радановић је поклонио шаховску гарнитуру коју је добио као награду најмлађем учеснику турнира Вуку Рашићу.
Награде најбољима уручила је предсједница ИМИЦ „Заједно“ Јасмина Радановић која је захвалила свима на учешћу и најбољима честитала на постигнутим резултату, уз напомену да је први шаховски турнир окупио 56 учесника, далеко већи број од првобитно планираних.

Related posts

Дервенћани трећи у регији на такмичењу „Мисли мине“

admin

Недостатак стручних кадрова шанса за запослење

admin

Црква под кровом до краја година

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još