ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Из основне школе понијели најљепше успомене

Блистајући у свечаним издањима од основне школе вечерас се опростило 75 матураната Основне школе „19. април“.
Они су у Центру за културу одржали матурску забаву са својим наставницима и руководством школе, чему је претходио свечани дефиле.
Директорица школе Елвира Миљић истакла је да је у централној школи основно образовање завршило 70 ђака у три одјељења, те пет ученика у Агићима. Честитајући им на постигнутим успјесима пожељела им је срећу и успјех у даљем школовању.
– Срећни смо што данас, након двије године које су протекле без матурских забава, на најсвечанији начин обиљежавамо завршетак деветогодишњег школовања. У овој генерацији имамо три вуковца и једном ученику ће бити издата посебна диплома. Свим матурантима желим да буду срећни, здрави и да остваре све своје циљеве – рекла је Миљићева додавши да ће ученик генерације бити проглашен у сриједу када је планирана подјела свједочанстава.
Да је основна школа посебан период за све ђаке рекла је матуранткиња Теодора Петковић.
– Ових девет година стицали смо знање и пријатеље, који су уљепшали велики дио мог живота. Управо је то посебно за сваког од нас – рекла је Петковићева која школовање планира да настави у информатичкој гимназији.

Related posts

Конкурс за упис ученика у Стручну и техничку школу

admin

Могуће да школски час буде продужен на 30 минута

admin

Спортисти понос и дика Дервенте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još