Спорт

Каратисти успјешни на турниру у Модричи

Чланови Карате клуба „Дервента“ побрали су медаље на Интернационалном турниру „Модрича 2021“, који је протекле недјеље окупио 300 такмичара из РС, ФБиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске, те тиме осигурали мјесто на смотри најбољих каратиста који ће се у јуну окупити у Богатићу (Србија).

У дисциплини појединачних ката златом су се окитили Владимир Михајловић, Драгана Бабић, Лана Николић, Дејан Дукић, Давид Дринић и Дејан Врањеш, док су сребро заслужили Анђела Вујичић, Дарио Пејић и Марија Ђураш, а бронза је засјала у рукама Маје Бабић, Марка Бабића, Луке Живковића, Мануеле Икић, Жељане Рабљеновић, Слободанке Секулић, Теа Петровића, Милке Репија, Дине Петровића и Андреје Маркуљевић. У дисциплини појединачних борба злато су заслужили Владимир Михајловић, Сергеј Николић, Андреја Маркуљевић и Дејан Врањеш, а бронза је отишла у руке Марије Тепић. Дервенћани су бриљирали и у дисциплини екипних ката гдје је тим који су чинили Слободанка Секулић, Анђела Вујичић и Владимир Михајловић заузео прво мјесто.

Овај турнир уједно је и први квалификациони турнир за свјетско првенство које ће се одржати у Румунији у октобру.

Related posts

Милојевић остварио пласман каријере

admin

СЕНИОРИ ИГРАЛИ ВРХУНСКИ, ПИОНИРИ ДОБИЛИ ФИНАЛИСТЕ

admin

Анастасија Павловић кандидат за најперспективнијег спортисту

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još