ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„Конференција беба“ вечерас на тргу

Највеселија манифестација враћа се у наш град, па ће данас Трг ослобођења испунити граја најмлађих суграђана на „Конференцији беба“.

Ова традиционална манифестација, послије паузе због пандемије корона вируса, одржава се у читавој РС под организаторском палицом Министарства породице, омладине и спорта РС и локалних управа у циљу промовисања породице и породичних вриједности.

– Позивамо све родитеље чије су бебе рођене у периоду од 28. јуна 2021. до 28. јуна 2022.  године да са својим бебама дођу на „Конференцију беба“ у уторак у 18 часова на Трг ослобођења – казали су из Туристичке организације града додајући да су за најмлађе суграђане предвиђене бројне награде.

– Пријава беба почиње од 18 часова на штанду испред Центра за културу. За пријаву бебе потребно је да родитељи понесу родни лист бебе или здравствену књижицу. Такође, пријаве су могуће и у просторијама Туристичке организације града од 21. до 27. јуна или на маил tod-derventa@hotmail.com  – додали су из Туристичке организације.

Град Дервента је и ове године припремио поклоне за трочлано предсједништво беба, које ће чинити најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара које буду регистроване на конференцији.

Такође, биће награђена и беба најбржа у пузању.

– За остале присутне бебе припремили смо пригодне поклоне. Програмом је предвиђена промотивна шетња беба и свих учесника и забавни програм – истакли су из Туристичке организације.

У случају лоших временских услова „Конференција беба“ ће бити одржана у Спортском центру.

 

Related posts

Малена Аријана добија
боље услове за живот

Derventski List

Музика подигла завјесу „Љетне арт сцене“

admin

Дан слободе медија
у свјетлу нових изазова

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još