Спорт

Личним рекордима крунисан
старт дворанских такмичења

Чланови Атлетског клуба „Дервента“ и Атлетског клуба „Сан“ из Прњавора започели су нову сезону такмичења у дворанама остваривши одличне резултате и личне рекорде.

На Међународном атлетском митингу у Београду који је одржан протеклог викенда чланица Атлетског клуба „Дервента“ Теодора Милојевић освојила је шесто мјесто у тркама на 60 метара и 200 метара, са личним рекордима, а у истим категоријама наступила је и чланица Атлетског клуба „Сан“ Кристина Стојковић, те је у тркама на 200 метара освојила златну медаљу постављајући нови рекорд у РС, а на 60 метара освојила је бронзу. На митингу су наступили и Кристијан Марић у трци на 1.000 метара, те Срђан Станишић у тркама на 60 и 200 метара.

Из клуба су истакли да је ово био одличан почетак нове сезоне такмичења у дворани, а чији је врхунац Балканско првенство за јуниоре које се одржава у фебруару у Београду.  

Related posts

Милојевићева поставила
два лична рекорда

Derventski List

Мета остаје иста –
рукометни врх РС

Derventski List

ПОРАЗ ОД „СЛАВИЈЕ“ (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još