Спорт

Низ медаља са два такмичења

Чланови Карате клуба „Кима“ послије протеклог викенда имају разлог за понос с обзиром да су са два такмичења кући донијели прегршт медаља.

Каратисти, њих 13, су се на „Славија Опену“ у Источном Сарајеву и „Никшић Опену“ у Црној Гори представили у борбама и катама, а награђени су са три златне, три сребрне и осам бронзаних медаља.

– У Црној Гори клуб су представљала наша два члана, односно Ненад Балабан који је у борбама освојио златну медаљу и Божидар Балабан који је у истој конкуренцији заслужио сребро – казали су из клуба додавши да су истог дана имали представнике и на такмичењу у Источном Сарајеву.

– „Славија Опен“ окупио је 610 такмичара из 61 клуба из четири земље, а наш клуб је имао 14 представника. У конкренцији ката свој наступ је крунисао Душко Макивић који је освојио двије златне медаље и то у категорији кате сениори и кате ветерани. Сребрне медаље у борбама засјале су у рукама Алена Пелеша и Дамјана Секулића, а у борбама бронзу су освојили Жана Прерадовић, Селина Лугоњић, Теодора Милановић, Николина Тривунчевић, Кристијан Бановић, Данијел Бановић, Кристијан Вујић и Јован Томинчић – навели су из „Киме“.

На такмичењу Источном Сарајеву, клуб су представљали и Емануел Малетић и Горан Ђурић у борбама и Ивана Топић у катама, којима је овог пута недостајало спортске среће.

Related posts

Зорана Макивић у трци за титулу најбољег спортисте

admin

Врховцу бронза у дресу Србије

admin

Медаље засијале и на
Балканском шампионату

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još