Спорт

Меч против „Славије“ за старт прољећног дијела првенства

Рукометаши „Дервенте“ предстојећег викенда настављају своју борбу у „Мтел“ Првој лиги Републике Српске, а на старту прољећног дијела првенства дочекују „Славију“ из Источног Сарајева.

Из дервентског прволигаша истичу да су задовољни одрађеним припремама, али и комплетирањем играчког кадра.

– Иза нас су јаке провјере у Србији, а одиграли смо и два сусрета са премијерлигашима, те једну утакмицу са екипом из наше лиге. Без обзира на резултате у тим утакмицама, задовољни само. Тражили смо своју игру, уигравали екипу за оно што нас чека у шампионату Српске. Одиграли смо и једну званичну утакмицу, гдје смо сплетом околности поражени у посљедњим секундама и то од „Козаре“ у Градишци  у оквиру Купа Републике Српске – наводе из клуба.

Екипа је од ове зиме играчки ојачана, а њен дио су  искусни Бранко Мишановић, Бени Шкрга, Станко Станковић и Данијел Божић.

Дервенћани поручују да су спремни за оно што их чека овог прољећа.

– Прво у низу финала, јесте утакмица са „Славијом“. Знамо шта нам је радити и вјерујемо у позитиван резултат на отварању другог дијела сезоне – истакли су из клуба.

Сусрет између „Дервенте“ и „Славије“ заказан је за недјељу у 17.30 часова у Спортском центру.

Related posts

ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ОД 11. ДО 29. ДЕЦЕМБРА

admin

Прволигашке мечеве дочекују са јасним циљевима

admin

Својим гласом
подржите фаворите

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još