Култура

„Мозговерзум“ анализа људске душе

У Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ вечерас је промовисана збирка поезије под назибом „Мозговерзум“ Славише Савића, а коју је аутор окарактерисао као својеврсну анализу људске душе.
„Мозговерзум“ је подијељен на седам цјелина и то „Програм“, „Мистерија, „Рафинирана еротика“, „Фантазмосатира“, „Индиго“, „Арс Аматориа“ и „Апсолут“.

Аутор, који живи и ствара на Хавајима, на промоцији се придружио видео линком, а организатор промоције Андријана Петрић истакла је да се аутор у свакој својој пјесми на различит начин бави анализом људске душе.
– Ово је једна од најнеобичниних збирки, с обзиром да је посвећена сваком човјеку, а сваки човјек је пак један мали универзум. Необична је била и сама промоција, јер нам се аутор путем интернет платформе придружио рецитујући неколико пјесама – казала је Петковићева.
„Мозговерзум“ је преведен на руски и енглески језик и у питању је трећа ауторова збирка поезије. Завршен је и његов роман првијенац који ће ускоро угледати свјетло дана.

Related posts

Живљење виртуелних
живота погубно по човечанство

Derventski List

ВЈЕШТИНАМА ЗА КЛАВИРОМ ПОБРАЛЕ ПЕТ ПРВИХ НАГРАДА

admin

Богато стваралаштво употпуњено новом књигом поезије

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još