Друштво

Награђен сет играчака и дидактичког материјала Гордане Симић

Сет играчака и дидактичког материјала под називом „12 у 4“ чији је аутор.директорица вртића „Трол“ Гордана Симић освојио је другу награду на конкурсу „Избор најбољег дидактичког материјала“ Министарства просвјете и културе РС и Републичког педагошког завода.
У избору је било 38 дидактичких играчака и материјала, а награђено је осам играчака у четири категорије, међу којима и сет Симићеве у категорији играчака за подршку програмских активности.
Награде ауторима најбољих радова уручила је данас на свечаности у Народној и универзитетској библиотеци у Бањалуци помоћник министра просвјете и културе Наташа Цвијановић.
– Сет дидактичког материјала намијењен је дјеци од три до шест година и помаже у савладавању садржаја у вези са временском и просторном оријентацијом. Ова награда је од посебног значаја, јер је додијељена за рад кроз васпитачку професију и задатке које само васпитач може ријешити. Такође, поносна сам на награду јер је додјељује Министарство просвјете и културе у сарадњи са Републичким педагошким заводом, којима је квалитет и унапређење предшколског васпитања и образовања и осталих нивоа образовања, приоритет у раду – рекла је Симићева.

На позив Министарства просвјете и културе, који је био расписан у априлу ове године, могли су да се пријаве, поред васпитача из предшколских установа и установа које реализују програм предшколског васпитања и образовања, и студенти – будући васпитачи, васпитачи који нису у радном односу, као и васпитачи у пензији.

Related posts

Специјални гост Светосавског
бала глумац Славиша Чуровић

Derventski List

На Велику Госпојину избор
најљепшег славског колача

Derventski List

ОЧИШЋЕНО ГРОБЉЕ У ДРИЈЕНУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još