Друштво

Наставити коректну сарадњу
СП-а са медијима

Градски одбор Социјалистичке партије Дервента организовао је вечерас традиционални празнични пријем за представнике медија и чланове Градског одбора партије.
Предсједник Градског одбора Славен Гојковић захвалио се свим новинарима и медијским кућама на коректном праћењу активности партије.
-Желим да свима вама наредна година буде још успјешнија. Година коју испраћамо није била изборна, али сте нас коректно пратили кроз друге активности које смо реализовали и кроз рад Клуба одборника у Скупштини града – казао је Гојковић уз честитке за предстојеће новогодишње и божићне празнике.
Директор и главни уредник Дервентског листа Чедо Вујичић захвалио се за његовање добрих односа и путем традиционалног пријема за медије, али и коректној сарадњи коју ова медијска кућа има са СП-ом.
Пријему су присуствовали и чланови Градског одбора партије, између осталих, предсједник Скупштине града Бојан Радановић и одборник Бојан Земуновић, те начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности у Градској управи Славен Пашалић.

Related posts

ЂАЦИ СТИЧУ САВРЕМЕНЕ КУЛИНАРСКЕ ВЈЕШТИНЕ

admin

Сваки сусрет бивших радних
колега буди лијепа сјећања

Derventski List

Град даривао 58 новорођених беба са по 500 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još