Спорт

Највише одличја за атлетичаре из Дервенте и Прњавора

Чланови Атлетског клуба „Сан“ из Прњавора и Атлетског клуба „Дервента“ освојили су највише медаља на јучерашњем Јесењем хуманитарном кросу који је пети пут у Прњавору окупио атлетичаре из БиХ и региона у хуманој мисији.

Крос који већ традиционално организује Атлетски клуб „Сан“ имао је хуманитарни карактер, те су сва прикупљена средства на име котизације намијењена Удружењу родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју „Невен“ из Прњавора.

Како су из клуба саопштили побједници кроса у категорији сениора су Јован Росић и Глорија Куреш из Атлетског клуба „Борац“ из Бањалуке.

– Највећим бројем медаља окитили су се такмичари из клуба домаћина и Дервенћани освојивши 12 медаља, а по броју освојених одличја слиједе такмичари из Атлетског клуба „Прњавор“ са десет медаља, а по осам медаља освојили су атлетичари из Козарске Дубице и Теслића – навели су из клуба.

Related posts

ТРЕНИНЗИ У СПОРТСКИМ КОЛЕКТИВИМА ОД 18. МАЈА

admin

Кадети „Текстилца“ понос Дервенте

admin

Ковачевићу бронза
на првенству БиХ

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još