НовостиРС-РЕГИЈА

ОБУСТАВЉЕН ПРИЈЕМ ПОШИЉАКА ЗА КИНУ, УВОЗ ОТЕЖАН

Пријем свих врста поштанских пошиљака за Кину обустављен је до даљег због обуставе летова авио-компанија које их превозе, док је увоз пошиљака из те земље за примаоце на подручју „Пошта Српске“ знатно отежан, саопштено је из овог предузећа.

– Увоз пошиљака из Кине за примаоце на подручју „Пошта Српске“ није обустављен, али је значајно отежан. Уколико неко очекује пошиљке из Кине – рокови преноса су продужени – наведено је у саопштењу.

Када је ријеч о пријему ДХЛ пошиљака за Кину, пријем се обуставља само за подручје Вухана, док се за остатак те земље врши пријем пошиљака, али са продуженим роковима преноса.

Из предузећа „Поште Српске“ напоменули су да су од Института за јавно здравство Републике Српске добили информацију да се вирус корона не преноси предметима опште употребе, нити преко других предмета, на којима би вирус морао да опстане данима и недјељама.

Из овог предузећа моле кориснике за разумијевање док не буде нормализовано функционисање поштанског саобраћаја.

http://www.rtrs.tv

Related posts

ЗА ХРАМ У СТАНАРИМА 50.000 МАРАКА

admin

ПРОСЛАВЉЕНО БОГОЈАВЉЕЊЕ, ЧАСНИ КРСТ У РУКАМА ВИДОВИЋА

admin

Нови Лужани и
Костреш добијају воду

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još