Хроника

Одузета дрога и муниција

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су у суботу лице иницијала С.К. из Модриче због неовлашћене производње и промета опојних дрога и недозвољена производња и промета оружја или експлозивих материја.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, у суботу је на основу наредбе Основног суда у Дервенти извршен претрес наведеног лица, као и претрес путничког аутомобила и стамбених просторија које наведено лице користи у Дервенти.

– Том приликом пронађена је и одузета вага за прецизно мјерење са остацима бијеле прашкaсте материје и остацима биљне материје, тегла са садржајем сасушене биљне материје, укупне бруто масе од 359,3 грама, кутија са садржајем бијеле прашкасте материје укупне бруто масе од 94,4 грама, сасушена биљна материја укупне бруто масе од 8,9 грама, „џоинт“ укупне бруто масе од 4,7 грама, 40 таблета, 18 пушчаних метака, 30 комада малокалибарске муниције, један тзв. „боксер“, два мобилна телефона и други предмети који служе за паковање и конзумирање опојне дроге – навели су из Полицијске управе.

Послије комплетирања и документовања предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Related posts

Током викенда контролисана
643 учесника у саобраћају

Derventski List

Из возила извукли повријеђено лице

Derventski List

У Укрини пронађено тијело Петре Радић

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još