Спорт

Пикадо турнир окупио
око 200 учесника

Трећи Међународни турнир у пикаду, који се по први пут одржава на отвореном, на платоу код Старог моста, окупио је око 180 такмичара и 15 такмичарки из БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе, Словеније и Аустрије, а турнир прате занимљиви гастрономски и забавни садржаји.

Ријеч је о појединачном турниру „501 дабл аут“ у организацији дервентског Пикадо клуба „180“.

-Одзив учесника је превазишао сва наша очекивања, а са нама су данас и европски прваци, учесници свјетске лиге, освајача мастерс свјетских турнира, прваци Србије, Словеније, Аустрије и Хрватске. Формула је једноставна – да се сви осјећају добро и да се представимо као добри домаћини – рекао је организатор и члан управе клуба Ненад Милић.
Подршку манифестацији пружила је и Градска управа, а турнир је отвореним прогласио градоначелник Милорад Симић.

-Хоћу да вјерујем да су сви учеснци који су и раније долазили понијели лијепе успомене из Дервенте и да су зато радо дошли опет, по трећи пут. Желим да се лијепо осјећате и да дођете у Дервенту поново Желим вам срећу свима – рекао је Симић.

Наградни фонд турнира достиже 5.000 марака, а за учеснике и посјетиоце припремљена је занимљива трпеза, односно печени бик, те музика уживо.

Related posts

Миладиновићу
бронза из Крања

Derventski List

Сибинчић покорио турнир у Бањалуци

admin

Празник одбојке за викенд

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još