Спорт

Пионирке побједом
запечатиле сезону

У посљедњој утакмици ове сезоне пионирска селекција Одбојкашког клуба „Дервента“ побиједила је данас „Модричу Новопром“ на њиховом терену.
Почетак првог сета је одмах показао да ће „Дервента“ ићи на све или ништа. Разноврснима нападима су потпуно пореметиле игру у пољу домаћих, па се није толико ни примијетио мало слабији сервис. Капитен Јелена Попадић је сјајно водила екипу, освајала готово сваки поен на смечу, па је сет завршен са убједљивих 25:13.
Други сет обиљежио је, опет, одличан почетак, али и домаћин је подигао ниво игре, па су и поени били дужи, али је предност била константно три до четири поена за „Дервенту“. Ипак, благи пад концентрације у блоку, домаћин је искористио да се врати у сет, а самим тим и у утакмицу, 25:21.
Трећи сет обиљежио је рецепт из првог сета. Одлична игра коректора Ивоне Јовичић, и наравно, капитена Јелене Попадић, донио је убједљивих 25:12.
Већ тада се осјећао мирис побједе у ваздуху, па је „Дервента“ четврти сет окончала у своју корист.
Овом утакмицом је завршена сезона за „Дервенту“. У наредном периоду слиједи серија пријатељских мечева, да би се одржао добар ритам, и да дјевојке буду што спремније за будуће изазове.
-Најтеже у одличној игри је издвојити заслужне за побједу, али боља од најбољих је била капитен Јелена Попадић, сјајно је игром дириговала Јана Живанић, а непрелазан зид у одбрани била је либеро Лара Пећић – истакли су из клуба.

Related posts

Медаље засијале и на
Балканском шампионату

Derventski List

„МОНТИНГ“ ТЕСЛИЋ ДРУГИ ПОЛУФИНАЛИСТА

admin

УБЈЕДЉИВ ПОРАЗ У ВИСОКОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još