Друштво

Потенцијали Дервенте дио понуде
на београдском сајму туризма

Туристичка организација Дервенте на 45. Међународном сајму туризма, који се у Београду одржава од данас до недјеље, представиће главне одлике града на Укрини и његове туристичке потенцијале.

Дервентска Туристичка организација на сјаму се представља у оквиру заједничког изложбеног штанда Туристичке организације Републике Српске.

– Кроз каталог „Откриј Дервенту“ представићемо све оно што Дервента нуди и са чиме располаже, а представићемо нашу  брошуру „Вина и ракије дервентског краја“, те друге промотивне материјале – казала је директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић.  

На београдској туристичкој смотри, која се одржава 45. пут под слоганом „Авантура почиње овде“, осим Дервенте, представиле су се и локалне туристичке организације Приједор, Козарска Дубица, Лакташи, Теслић, Фоча, Угљевик, Зворник, Нови Град, Градишка, Сребреница, Калиновик, Дервента, Братунац, Соколац, Невесиње, Шипово и Србац, као и здравствено – туристички центри из читаве Српске.

Related posts

Слободно укупно 1.618 мјеста за бруцоше

admin

Изливена плоча за светосавску салу

admin

Ученици указали на важност чувања културе сјећања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još