Uncategorized @bsИЗДВОЈЕНОНовости

Почиње изградњa кружног
тока испод Центра за културу

Изградња кружног тока и реконструкцији дијела водоводне мреже на раскрсници улица испод Центра за културу, тачније улица Ђенерала Драже, Трг ослобођења, Одред војводе Мишића и Патријарха Дожића, почеће сутра што ће условити измјену режима саобраћаја.

Из Градске управе су навели да забрана саобраћаја која тренутно важи на Тргу православља (шеталиште) у трајању од 18 до један час послије поноћи сваког дана предстаје да важи.

– Из Трга ослобођења (испод Зелене пијаце) неће моћи да се оствари комуникација са Улицом Стевана Немање, као ни са Улицом Одред војводе Мишића одакле ће станари моћи да саобраћају преко Улице 5. козарачке бригаде (Српска варош) и Занатске улице. Саобраћање ће бити немогуће и из Улице патријарха Дожића, одакле ће станари комуникацију остваривати преко Улице Милоша Обилића. Саобраћање ће бити измијењено и за станаре у Улици Ђенерала Драже, који могу да саобраћају кроз Улицу Поточани, а на коју ће бити усмјерени и грађани који у град долазе из правца Дебеле обале преко Џелињака – наведено је у обавјештењу.

Related posts

Сутра почиње Великогоспојински пост

admin

Почело изливање темеља за светосавску салу

admin

УЗ ТРУБАЧЕ И ПЈЕСМУ ОПРОСТИЛИ СЕ ОД ШКОЛЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još