Спорт

Прегршт медаља за каратисте

Чланови Карате клуба „Дервента“ освојили су прегршт медаља на турниру „Лига шампиона Модрича 2021“ који је одржан протеклог викенда под организаторском палицом Клуба борилачких спортова из Модриче.

Дервенћани су имали прилику да одмјере снаге са такмичарима десет клубова из Републике Српске, ФБиХ, Румуније, Њемачке, Чешке и Македоније и то у више категорија.

У појединачним катама златна одличја освојили су Дарио Пејић, Славен Топаловић и Дејан Врањеш, док су се сребрним медаљама окитили Марко Бабић, Анђела Вујичић, Ђорђе Видић, Давид Дринић, Милка Репија,  Драгана Бабић, Лана Николић и Андреа Маркуљевић. Бронзу су заслужили Маја Бабић, Марија Марић, Лука Живковић, Владимир Михајловић, Василије Пијетловић, Милица Асентић, Дино Петровић и Јелена Асентић.

Када се ради о појединачним борбама, златне медаље освојили су Дарио Пејић, Дејан Дукић и Дејан Врањеш, сребрне Владимир Михајловић и Драгана Бабић, а бронзу Сергеј Николић.

У екипним катама златом су се окитили тимови у саставу  Дејан Врањеш, Сергеј Николић и Андреја Маркуљевић, те Владимир Михајловић, Анђела Вујичић и Дарио Пејић. Тим који су чинили Драгана Бабић, Лана Николић и Славен Топаловић окитили су се сребрним медаљама, као и тим у саставу Дејан Дукић, Немања Видић и Дино Петровић.

Бронзу у екипним катама освојили су Марко Бабић, Маја Бабић и Милка Репија, те Милица Асентић, Јелена Асентић и Милка Репија, као и Лука Живковић, Маја Бабић и Марко Бабић.

У борбама екипно сребро је припало тиму који су чинили

Дејан Врањеш и Сергеј Николић, а бронза тимовима у саставу Дејан Дукић и Славен Топаловић, те Драгана Бабић и Лана Николић.

Related posts

Прегршт медаља и улазнице за престижне смотре

admin

Којић побрао највише поена

Derventski List

Дервентски кик – боксери
засијали на Европском купу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još