Спорт

Прегршт медаља са
првог такмичења

Чланови новооснованог Карате клуба „Jitsu“ на свом првом такмичењу „Куп пријатељства“ у Зеници забиљежили су одличне резултате, а најбољи међу њима био је Дарио Пејић освојивши златне медаље у катама и борбама.

Тренер и инструктор Урош Џигеровић рекао је да је клуб почео са радом 1. марта.

– Тренирамо шест пута седмично, а са члановима највише раде тренери Марко и Ђорђе Ратковац. Успјех који су наши чланови постигли у Зеници велика је мотивација за даље напредовање – истакао је Џигеровић додавши да је на „Купу пријатељства“ наступило око 200 такмичара из десет клубова.

– Злато у катама освоји су наши чланови Дарио Пејић, Божидарка Ивановић, Марко и Ђорђе  Ратковац, Кристина и Жељко Драгојевић, а сребро Лео и Дилара Топић. У катама бронзаним медаљама окитили су се Новица и Бране Лаловић, Алексеј Џигеровић, Вања Чолић и Иван, Милан и Лорена Козаров. У борбама златну медаљу освојио је Дарио Пејић, а бронзану Ђорђе Ратковац. У фул контакту борбе К1 златну медаљу освојио је Бране Лаловић, а сребрну Новица Лаловић – рекао је Џигеровић.

Related posts

Гостовање у Приједору
на старту нове сезоне

Derventski List

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ОСТАЈУ У ПРВОЈ ЛИГИ РС

admin

БОЈАНИЋ И ЦВИЈАНОВИЋЕВА НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ У 2020. ГОДИНИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još