Друштво

Представници Дервенте вриједно
припремају наступ за финале

Представници градова и општина Републике Српске, Србије, Црне Горе и Сјеверне Македоније ускоро би требало да кроче на сцену гранд финала плесно – музичког фестивала „Ритам Европе“ које ће бити одржано у Македонији, а међу којима су и представници Дервенте Ивана Симић и Дајана Дујаковић, заједно са плесним паром Маријом Андрић и Бењамином Малићбеговићем.

Како је и раније најављивано, завршница такмичења ће бити својеврсни музички спектакл, а тачан датум финала требало би да буде познат ускоро. Тим поводом у Београду је протекле седмице одржан састанак координатора учесника из Републике Српске и Србије.

– За сада нам је познато да ће финале, највјероватније крајем фебруара или почетком марта, бити у Народном позоришту у Струмици. Иако ће сцена бити другачија, сегменти наступа не смију се мијењати, односно такмичари ће се представити кореографијом којом су и изборили наступ у завршници такмичења – рекла је координатор Гордана Симић.

Дервентске представнице Ивана Симић и Дајана Дујаковић, које изводе пјесму „Secret combination“ грчке представнице Каломире, интензивно се припремају за финале, а како су истакле, посебно су узбуђене због концепта који подразумијева врхунску сцену.

Награде

Гордана Симић је подсјетила да су предвиђене награде за прва три мјеста.

– Прва награда је снимање пјесме и спота, чија вриједност је око 20.000 евра, а сам директор такмичења Игор Карадаревић ће бити менаџер побједницима. Друга награда је путовање у земљу коју награђени представља, а трећа награда је директан пласман у гранд финале идуће године – казала је Симићева.

Related posts

Савјетовалиште прва помоћ за породичне кризе

admin

Циљеве достижем корак по корак

admin

ТЕОРИЈА УЗ ПРАКСУ РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТНО ЗНАЊЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još