Друштво

Пријемни испити за нове студенте 27. јуна

Универзитет у Бањалуци објавиће 8. јуна конкурс за упис нове генерације студената у академској 2022/2023. години, а полагање пријемних испита планирано је 27. јуна.

Према академском календару Универзитета у Бањалуци, пријем докумената за упис у прву годину првог циклуса студија трајаће од 20. до 26. јуна, а упис кандидата који положе пријемни испит и стекну право уписа планиран је од 4. до 7. јула.

Други уписни рок биће организован на факултетима и студијским програмима који у првом року не упишу планирани број студената, а предвиђено је да почне објавом конкурса за упис17. августа.

Како је саопштено из ове предшколске установе, пријем докумената планиран је од 29. августа до 2. септембра, док су пријемни испити заказани за 5. септембар.

Кандидати који успјешно положе пријемни испит у другом року и стекну право уписа могу се уписати на студије у периоду од 12. до 16. септембра.

Текст конкурса за упис студената у прву годину студија на свим циклусима студија у академској 2022/2023. години биће објављен у дневним новинама и на интернет страници Универзитета у Бањалуци www.unibl.org.

Настава за студенте овог универзитета изводи се на 16 факултета и на једној академији, на око 150 студијских програма на сва три циклуса студија.

Related posts

ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИПА

admin

Брига о ријекама, такмичења
и проширење чланства у фокусу

Derventski List

Малишани из „Трола“ били гости Градске управе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još