Eкономија

Производи по нижим цијенама
на полицама „Хипер корт“ маркета

„Хипер корт“ маркет y Дервенти дио је републичке кампање „Друштвено одговорни“, у склопу које се трговци одричу марже на одређени број производа, а купци имају могућност да их купе по ниженим цијенама, у шта се данас увјерио и министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић.
Министар је одржао састанак са управом компаније „Фрукта трејд“, а тема разговора била је досадашња реализација кампање „Друштвено одговорни“.
-Хвала управи што је препознала кампању и већ је више од годину партнер кампање. Како сам обавијештен они су по ножим цијенама понудили 64 производа, а од наредне седмице додстни производа ће се наћи у понуди по сниженој цијени. Радује ме да у овој кампањи имамо робу широке потрошње коју становници Дервенте и других општина користе у свакодневној куповини – рекао је Шулић са којим је у посјети „Хипер корт“ маркету био и народни посланик Игор Жунић.
-Заједничким снагама законодавне и извршне власти имамо кампању која може бити на понос свима у Републици Српској, како Влади, тако и трговачким ланацима, а вишеструку корист имају управо грађани – рекао је Шулић наводећи да се кампања реализује из „етапе у етапу“ и да се све више прилагођава потребама грађана и оним људима који имају ниска примања.

-У кампањи би ускоро требало да буде 20 маркета и мањих трговачких радњи – рекао је Шулић.
Комерцијални директор маркета „Хипер корт“ Бојан Ступар оцијенио је кампању „Друштвено одговорни“ веома корисном за купце и трговце.
-Ми смо у маркету означили 64 производа и наредне седмице биће још 23, и то са ступањем новог каталошког летка у оптицај. Сматрамо да ова кампања повезује нас привредне субјекте и грађане у смислу да потрошач види и осјети подршку од стране трговаца – рекао је Ступар и додао да су углавном означени и обухваћене основне животне намирнице.

Related posts

Почела подјела регресираног дизела

admin

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ГОДИШЊИХ ПОРЕСКИХ ПРИЈАВА

admin

На добошу возила и опрема „Униса“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još