Друштво

Промоција „Јесење гозбе са вилом Босиљчицом“ у петак

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ припрема својим најмлађим читаоцима још једну књижевну посластицу и то промоцију књиге „Јесења гозба са вилом Босиљчицом“, у Дервенту у петак тим поводом долази и ауторка Жељана Радојичић Лукић.

Оснивачица Асоцијације најбољих наставника „Еx Yu“ i „Еду Балкан“ заједнице, и једна од најбољих учитељица свијета, Радојичић Лукићева ће пред дервентским учитељима, наставницима, васпитачима, дјецом и родитељима представити своје дјело о цјеловитом приступу учењу.

„Јесењу гозба са вилом Босиљчицом“, као и све остале из ове едиције, Радојичић Лукићева стварала је из потребе афирмације срећног учења за којим вапе дјеца на овим просторима.

„Јесења гозба са вилом Босиљчицом“ писана је за златни троугао, јер током читања дјеца сазнају како изгледа природа у јесен и како жива бића живе и проживаљавју ово годишње доба на селу, породице схватају колико је кративност и посвећеност дјеци важна за њихово одрастање и на које све креативне начине могу попунити један породични јесењи дан, а учитељи добијају прилику да истражују цјеловити приступ учењу, али и да тестирају своје идеје користећи образовне материјале из књиге за осмишљавање пројектне наставе засноване на целовитом приступу учењу.

Промоција књиге најављена је за петак у 11 часова.

Related posts

ВОЋА ЈЕДВА ИМА И ЗА ЏЕМ

admin

Због радова у главној улици
повремени прекиди у водоснабдијавању

Derventski List

НОВИ ПЕДИЈАТАР ОД 1. АПРИЛА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još