ИЗДВОЈЕНОНовости

РАСПИСАН ТЕНДЕР ЗА АДАПТАЦИЈУ ПАРТИЗАНОВОГ

Некадашње рукометно игралиште познатије као Партизаново, које годинама није у својој правој функцији, требало би поново да засија пуним сјајем, а Општинска управа Дервента покренула је процедуру за његову реконструкцију.

Јавни позив за избор извођача који ће поставити подлогу на овом игралишту расписан је јуче, а вриједност посла процијењена је на 52.100 КМ без ПДВ-а.

– Понуде се могу доставити до 21. августа, а подлога треба да буде постављена у року од десет дана од увођења извођача у посао – наводи се у тендеру објављеном на интернет страници општине.

Адаптација Партизановог игралишта проводиће се у фазама и предвиђена је овогодишњим буџетом општине, а планом капиталних улагања за те намјене биће обезбијеђена 91.000 марака.

Идејним рјешењем је предвиђено да Партизаново буде мултифункционалан простор прилагођен за различите врсте спортова, а у зимском периоду на игралишту би требало да буде постављено клизалиште. Један дио терена са трибинама биће наткривен.

Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне намјене, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама.

Related posts

Захвалницама награђена хуманост осморо волонтера

admin

Правилник о расподјели подстицаја за развој
пољоприведе у Дервенти за 2023. годину

Derventski List

У НОВО ЉЕТО УЗ КУКИЈА, ВАТРОМЕТ И КУВАНО ВИНО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još