Спорт

Рафал за крај

ТЕКСТИЛАЦ – ЧЕЛИНАЦ 6:0 (6:0)

Стадион Текстилца. Гледалаца: 100. Судија: Ерак (Крупа на Врбасу). Стријелци за Текстилац: Трнинић у 7, Теједа у 11. и 45, Митровић у 12. и 34.  Да Силва у 27. минути.

Текстилац: Благојевић, Mарић, Трнинић (од 65. Алексић), Да Силва (од 65. Думоњић), Mитровић (од 80. Кнежевић), Дуспара, Игњић, Симић (од 46. Тадић), Седлар (од 46. Слијепчевић), Техеда, Карнеиро.

„Текстилац“ је, послије јесењег дијела такмичења у Другој фудбалској лиги Републике Српске, са 22 бода, остварио пласман у средину табеле са седам побједа, једним ремијем и шест пораза на гостујућим теренима.

Томе се, евентуално, могу додати још три бода против аутсајдера „Слободе“ из Новог Града са којом „Текстилац“ има утакмицу заостатка, али то неће значајно промијенити позицију.

Средина табеле је далеко од жељене и циља постављеног прије почетка првенства. Уосталом, као и постигнути резултати, јер са само једним бодом са гостовање тешко може да се очекује борба за сам врх табеле, који би омогућио повратак у прволигашко друштво.

Утисак је мало поправила посљедња и једна од најубједљивијих побједа у такмичарским утакмицама. Страдала је екипа „Челинца“, чија мрежа је изрешетана још током првог полувремена, а резултат је могао да буде још убједљивији да је голман Благојевић искористио пенал.

Прољеће је прилика да се комплетна слика поправи, а да би се остварио зацртани циљ, морало би да буде фуриозно.

Related posts

Против комшија по
пријеко потребне бодове

Derventski List

Дјечије шаховскo
првенство у суботу

Derventski List

На побједничком постољу и Дервенћанка Теодора Милојевић

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još