Друштво

Риболовачко и гастро такмичење
освојиле екипе из Прњавора и Станара

Побједник такмичарске стазе, са уловом од 1.320 грама, на такмичењу у лову рибе удицом на пловак које је одржано данас на стази у Трстенцима је Милојко Калаба из прњаворске екипе „Укрински цвијет“.

Друго мјесто у конкуренцији десет екипа освојила је екипа „Тим фишинг“ из Дервенте, а треће „Оптима“ из Модриче.
-Нови сам члан у екипи, почео сам ове године да се такмичим. Јако тежак је био риболов данас, са кедером и ситном рибом обезбиједио сам прво мјесто појединачно и екипно – рекао је Калаба.
Традиционално такмичење у лову рибе удицом на пловак – „вашарски куп“ и Меморијални куп „Станко Марјановић традиционално организује Спортско риболовно друштво „Укрина“.
-Окупили смо екипе из Дервенте, Прњавора, Станара, Теслића, Челинца, Прњавора, Градишке, Модриче и Жепча на „вашарском купу“ док смо на „фишијади“ имали седам екипа – рекао је предсједник Управног одбора „Укрине“ Никола Стринић.
Најукуснију рибљу чорбу, према оцјени комисије, припремила је екипа „Шкобаљ“ из Станара у саставу Стјепан Барукчић и Војко Ковачевић, на другом мјесту је била екипа Омладински рукометни клуб „Сава“ из Брода у саставу Велибор Винчић и Саша Ђурић, а на трећем мјесту екипа „Дуга“ из Дервенте у саставу Далибор Рашић и Жељко Станић.
Проглашени су и најуспјешније учесници такмичења „Сомијада“ која је по 20. пут одржана од 26. до 28. јула.
Традиционалном такмичењу и дружењу риболоваца присуствовао је народни посланик Игор Жунић, одборници у Скупштини града, представник Спортско риболовног савеза РС Здравко Остојић и други гости.

Related posts

У ШКОЛАМА КОЈЕ СУ БИРАЧКА МЈЕСТА НАСТАВA НА ДАЉИНУ

admin

ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ СУТРА И У НЕДЈЕЉУ

admin

Медицинари обиљежавају свој дан

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još