ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Ријечи подршке и поклони дочекали 61 првачића у ОШ „19. април“

Приредбом у знак добродошлице, ријечима подршке и поклонима данас су у Основној школи „19 април“ дочекани ђаци прваци, а њих 61 у пратњи учитељица сјели су у ђачке клупе.

Први дан школе малишанима уљепшали су старији другари рецитацијама и кореографијом, а срећу у новом животном поглављу пожелио им је и први човјек Дервенте Милорад Симић традиционално им уручивши школске торбе и прибор.

– Овај дан ћете памтити заувијек и вјерујем да ће вам остати у лијепој успомени. Честитам дјечици овај дан, а онда и мајкама, очевима, бакама, декама и свима онима који дијеле радост због почетка школовања – рекао је Симић.

Успјех и добро здравље на новом животном путу првачићима, али и свим ученицима, пожељела је и директорица ОШ „19 април“ Елвира Миљић.

– У Основној школи „19 април“ данас је настава почела према планираним активностима и у свим објектима је почео наставни процес. Данашњи дан је свечан, првенствено због пријема наших првачића, а ове године имамо 61 ученика првог разреда од којих девет ученика у подручним одјељењима, а у централној школи наставу ће похађати три одјељења. Свим ученицима и њиховим родитељима желим срећан почетак школске године и да у здрављу и са много добрих успјеха и окончамо ову школску годину – рекла је Миљићева.

Малишане су дочекали и уџбеници које обезбјеђује Министарство просвјете и културе РС, те поклон пакети које су им припремили маркети „Ђурић“.

Related posts

САЈАМ ПРИВРЕДЕ ОД 21. ДО 23. АВГУСТА

admin

САСТАНАК О ПРЕВЕНЦИЈИ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

admin

„ДУАЛ“ РАДАР У НОВЕМБРУ У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još