Друштво

Родитељски састанак за припремни програм 1. марта

Припремни програм у години пред полазак у школу за дјецу која нису обухваћена редовним предшколским образовањем и ове године ће се реализовати у вртићу „Трол“ од 1. марта до 1. јуна, а тромјесечном раду с дјецом претходиће уобичајени родитељски састанак који је заказан управо првог дана програма, односно 1. марта у 16 часова.

У „Тролу“ наводе да родитељи треба да присуствују састанку заједно са дјецом, те апелују на поштовање епидемиолошких мјера.

-Родитељски састанак ће бити одржан у просторијама предшколске установе „Трол“ и молимо родитеље да поштују епидемиолошке мјере које се препоручују, као и распоред уласка у просторије вртића који ће бити одређен тог дана. Такође, молимо родитеље да са собом понесу налаз столице који мора бити уредан да би дијете похађало програм, као и осталу документацију у случају да је раније није предата – саопштили су из „Трола“.

Related posts

Малишанима приређују рођендане из маште

admin

СМОТРА ПАСА 21. АПРИЛА

admin

ДОНАЦИЈЕ ОД БАЛА ЗА ПОРОДИЦУ ГИБАНИЦА И СТУДЕНТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još