Спорт

Рукометаши почели припреме

Рукометни клуб „Дервента“ почео је припреме за нову сезону у Првој лиги Републике Српске, а мјесто у горњем дијелу табеле настојаће да изборе уз неколико новитета у екипи.

На првој прозивци тренеру Милораду Бјелошевићу одазвало се неколико првотимаца уз подмладак, а комплетирање екипе очекује се послије повратка свих играча са годишњих одмора.

– Надам се да ћемо врло брзо бити комплетни како би обавили физички дио припрема. Послије тога прелазимо у дворну како би радили са лоптом, а очекују нас и пријатељске утакмице – рекао је Бјелошевић, изразивши задовољство што су се у екипу вратио крилни играч Давор Живанић и голман Милан Дринић.

Поред повратка овог двојца, од раније је познато да су екипу напустили Славиша Косановић, Станко Станковић, Данијел Божић и Бени Шкрга. Управа ради на ангажовању још два играча.

– Драго ми је да су се вратила два момка која су дјеца клуба. У наредним данма завршићемо договор са два играча, чија имена не бих још откривао, али могу потврдити да стижу два квалитетна и провјерена играча и сигурно је да ћемо опет бити екипа за респект – изјавио је предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља.

Окосницу екипе у наредној сезону уз капитена Звјездана Сибинчића, чиниће Горан Земуновић, Дражен Милинковић, Данијел Пејић, Бранко Мишановић и голман Гојко Топић, уз повратнике у екипу и новајлије, те неколико млађих играча.

Из клуба су казали, да постоји нада и могућност да дрес клуба поново обуче Горан Лукић, који се био опростио од активног играња рукомета.

Related posts

Ђекић наступио у Београду

admin

Дјечији фудбалски турнир данас на Градском стадиону

admin

Дервентски шахисти учили
од велемајстора Јанковића

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još