Новости

Сервисно – комунални центар
добио нову саобраћајницу

Саобраћајница у Сервисно – комуналном центру, која је данас асфалтирана, унаприједиће привредницима који послују у овом дијелу града, услове пословања.

За асфалтирање саобраћајнице дуге 300 метара Градска управа је из буџета обезбиједила 100.000 марака, а радови су обухватали и уређење четири прилаза за предузећа и  улаз са магистралног пута.

Ово градилиште данас је обишао и градоначелник Милорад Симић са сарадницима казавши да се нада да ће уређење инфраструктуре додатно оснажити ову пословну зону.

– У Сервисно – комуналном центру егзистира неколико привредника који су до сада имали један прилаз, а од сада ће имати и овај улаз погодан за теретна возила. У ове радове уложили смо око 100.000 марака, што је мало у односу на то што ове фирме постижу својим радом – рекао је Симић.

Представник  предузећа  „АЛ – М“ Никола Миладиновић рекао је да ће асфалтирана саобраћајнице значајно олакшати пословање фирми која запошљава 15 радника. 

Из Градске управе подсјетили су да је раније потписан уговор у вриједности 159.000 марака за изградњу тротоара од мотела „Двор“ до улице 16. крајишке, уз магистрални пут Прњавор – Дервента – Брод.

Related posts

ОБИМАН ДНЕВНИ РЕД ПРЕД ОДБОРНИЦИМА 25. ЈУНА

admin

ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА ВОДОВОДА У ЖЕРАВЦУ И БОСАНСКИМ ЛУЖАНИМА

admin

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО КРУНИЋА ЗАУСТАВЉЕН У ДЕРВЕНТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još