ДруштвоРС-РЕГИЈА

Слободно укупно 1.618 мјеста за бруцоше

Универзитети у Бањалуци и Источном Сарајеву објавили су данас конкурсе за упис студената у другом уписном року, а на оба јавна универзитета слободно је укупно 1.618 мјеста, од чега 1.072 на буџету.

Пријем докумената за упис у прву годину првог циклуса студија у другом уписном року на Универзитету у Бањалуци планиран од 29. августа до 2. септембра, док су пријемни испити заказани за 5. септембар.

Кандидати који успјешно положе пријемни испит у другом року и стекну право уписа могу се уписати на студије у периоду од 12. до 16. септембра.

На Академији умјетности Универзитета полагање пријемног испита у другом року траје од 5. до 9. септембра.

Објављивање резултата конкурса је 9. септембра, а коначне ранг-листе до 12. септембра. Упис примљених кандидата почиње 13. септембра и трајаће до 16. септембра.

На Универзитету у Источном Сарајеву пријем докумената за упис у прву годину првог циклуса студија је од 30. августа до 3. септембра, а пријемни испити биће одржани 6. септембра. Упис студената који буду примљени у прву годину студија биће од 13. до 17. септембра.

Related posts

ДЕТЛОВЧАНИ УРЕДИЛИ ПРОСТОР ОКО ВОДОВОДА

admin

Ђачко доба саткало
неизбрисива сјећања

Derventski List

Врбица прослављена уз
молитву и дјечије рецитације

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još