ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Спортске активности
окупиле 400 дјеце

Више од 400 дјеце учествовало је данас у спортским активностима на тргу испред Градске управе, а које је вртић „Трол“ организовао поводом „Дјечије недјеље“.
Директорица „Трола“ Гордана Симић казала је да су у дружењу на тргу учествовали и ученици основних школа „Никола Тесла“ и „19. април“, те Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ и дјеца чланови спортских клубова.
-Дјеца су на спортским полигонима имала прилику да се такмиче и друже. Имали смо кошарку, рукомет, фудбал, корективну гимнастику, једно изобиље спортских активности – рекла је Симићева напоменувши да је дио ове активности било 80 малишана из обданишта са својим васпитачима.
Дјецу је у спортским надметањима мотивисао тренер Дарко Панић из Школе спорта „Арена“, а школарци и малишани из вртића такмичили су се у повлачењу конопца, преласку полигона, те кошарци, рукомету и фудбалу.

Обиљежавање „Дјечије недјеље“ наставља се и сутра у истом расположењу, када ће на тргу бити организоване ликовне и плесне радионице, док ће у четвртак бити одржан базар на три локације, гдје ће дјеца грађанима понудити рукотворине, а прикупљени новац биће искоришћен за куповину дворишних играчака.
У петак ће у Центру за културу у десет часова бити одржана шаљива представа за дјецу „Дјечија права“ у интерној изведби васпитача и аниматора.

Related posts

ЧИТАВА ДЕРВЕНТА СУТРА И У СУБОТУ УЈУТРО БЕЗ СТРУЈЕ

admin

БАКЕ И ДЕКЕ ДРУЖИЛИ СЕ СА УНУЧИЋИМА У ВРТИЋУ

admin

Факултети матурантима
представили студијске програме

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još