Спорт

„ТЕКСТИЛАЦ“ СУТРА ДОЧЕКУЈЕ „СЛАВИЈУ“

Фудбалере „Текстилца“ сутра очекује један од кључних сусрета овог прољећа у Првој лиги РС, када ће на свом терену снаге одмјерити са „Славијом“ из Источног Сарајева.

„Кројачи“ би против осмопласиране „Славије“ требало да буду у пуном саставу, а овај сусрет има посебну тежину за дервентски клуб, с обзиром да је у игри опстанак у лиги.

У првом сусрету прољећног дијела сезоне „Текстилац“ је прошлог викенда поражен на гостовању у Модричи резултатом 0:1.

Члан управе клуба Душан Рељић истиче да је током зимске паузе урађен велики дио посла формирањем нове управе и стручног штаба.

– Захваљујући људима који су се укључили у рад управе, стабилизовали смо клуб који сада функционише, и то од омладинског погона до сениора. Момци су одрадили одличне припреме на челу са новим стручним стабом и ми смо задовољни. Утакмица у Модричи је била само први од 16 тестова и ни побједа нас не би оставила у лиги, нити нас је пораз елиминисао, иако је ситуација тешка – рекао је Рељић.

ФК „Текстилац“ тренутно је посљедњи на табели у Првој лиги са 14 бодова, три мање од претпосљедње „Слободе“ из Мркоњић Града.

Утакмица између „Текстилца“ и „Славије“ почиње сутра у 14.30 часова на градском стадиону.

Related posts

Бразилци и Аргентинци
појачавају „Текстилац“

Derventski List

Подршка спорту од око пола милиона КМ

admin

Очекујем бодове већ против „Славије“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još