Друштво

Титула најбољег ученика
саткана од труда и учења

Пут до ласкаве титуле ученика генерације Основне школе „Ђорђо Панзаловић“ за Себастиана Перића био је испуњен трудом и вриједним учењем, те успјесима на такмичењима.

Овај ученик у основној школи истакнуо се својим преданим залагањем које је у редовној настави награђено свим петицама и „Вуковом“ дипломом, а у ваннаставним активностима медаљама са такмичења. Цјелокупно школовање у осињској школи остаће му у најљепшем сјећању.

– У школи је било све у најбољем реду, добри другари, наставници и све остало. Моје одјељење је бројало 15 ученика и вјерујем да ћемо наставницима остати у сјећању као генерација добрих ученика. Требало је доста труда и учења да постигнем најбоље резултате – рекао је Перић који је учествовао на такмичењима из српског језика и спортским дисциплинама.

– Наставник српској језика Недељко Мићић био ми је и разредник и он ме усмјерио на такмичење из овог предмета – рекао је Перић који је у школу путовао из Црнче.

Овај перспективни ученик школовање наставља у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ у занимању техничар мехатронике.

– Мехатроника ми је веома занимљива. Код куће вјежбам, спајам дијелове и настојим да научим што више из ове области, тако да сам веома радознао – признао је Перић.

Такмичења

Себастиан Перић из основне школе, осим титуле ученика генерације, носи и признања са такмичења. На градском такмичењу у атлетици освојио је прво, а у бацању кугле друго мјесто. Освојио је и прво мјесто на градском такмичењу из српског језика.

Related posts

ДОНИРАЈТЕ КОСУ И ПОМОЗИТЕ БОЛЕСНИМ МАЛИШАНИМА

admin

МАРЉИВИ ЂАЦИ ВЕЛИКОГ СРЦА

admin

Шест деценија пролетјело као 60 дана

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još