Друштво

„Троловци“ данас у посјети Градској управи

Обиљежавање „Дјечије недјеље“, за коју  је резервисана прва седмица октобра, почиње данас када ће малишани из вртића „Трол“ посјетити Градску управу, гдје ће малишане дочекати градоначелник, а дјеца ће учествовати и у симболичном подизању јарбола испред зграде, те исцртавању плато на тргу.

Активности којим ће најмлађи суграђани, уз своје родитеље и васпитаче, дати свој допринос подизању свијести о дјечијим правима и развијању хуманости, биће настављене сутра када је планирано да „троловци“ са својим родитељима издвоје сат за заједничке активности.

Сриједа ће бити дан за хуманости, те ће на платоу испред Градске управе бити организована радионица за дјецу и родитеље, баке и деке под називом „Направи ми лутку“. Најљепша лутка и новац који буде прикупљен биће послати Дому „Рада Врањешевић“ у Бањалуци.

Четвртак је у „Тролу“ резервисан за спорт, односно заједничке спортске активности дјеце и родитеља, док ће у петак бити одржан базар „Мирис јесени из бакине кухиње“.

– Малишани ће на штанду на платоу испред Градске управе продавати суве колаче и зимницу из домаће кухиње – најавили су из вртића.

„Дјечија недјеља“ се обиљежава у циљу подршке дјеци и подизању свијести о важности поштивања њихових права.

 

Related posts

Угоститељи да допринесу очувању јавног реда и мира

admin

АУДИЦИЈА ЗА „РИТАМ ЕВРОПЕ“ 30. ЈАНУАРА

admin

У Дервенти лани било
5.090 ноћења туриста

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još