ДруштвоИЗДВОЈЕНО

У „ТРОЛ“ СТИГЛА ДОНАЦИЈА ИЗ „ЗДРАВО“

Представници Микрокредитног друштва „Здраво“ данас су Дјечијем обданишту „Трол“ уручили донацију од три телевизора и три DVD уређаја.

Директорица „ТролА“ Гордана Симић рекла је да се ради о значајној подршци даљем раду ове предшколске установе.

– Ово је за нас веома значајно, јер ускоро планирамо отварање нових капацитета. Представници Микрокредитног друштва „Здраво“ изашли су нам у сусрет због чега смо им веома захвални – рекла је Симићева изражавајући посебну захвалност директорици друштва Јелици Галић и Давору Пијеловићу.

Она је додала да је донација стигла у прави час, тачније, у тренутку када се проширење објекта вртића приводи крају и када је потребно започети опремање просторија.

Галићева је казала да је ово друштво у Дервенти присутно од 1997. године најприје као Удружење грађана „Здраво да сте“, а касније као Микрокредитно друштво „Здраво“.

– У циљу унапређења рада вртића „Трол“, одлучили смо да одговоримо на молбу директорице Гордане Симић. С обзиром да радимо дуги низ година, радо помажемо гдје год је то потребно – казала је она.

Related posts

Представљене књиге о дервентским
ношњама и календеровачком сиру

Derventski List

Политику не напушта ни на прагу стоте

admin

Бесплатна вожња ауто – путевима
у Српској 9. јануара

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još