Друштво

„Фазонко“ представом упознао
дјецу о њиховим правима о обавезама

Низ манифестација које је поводом обиљежавања „Дјечије недјеље“ организовао вртић „Трол“ уоквирен је данас представом о дјечијим правима и обавезама, а коју је за око стотину малишана, укључујући и дјецу из Кутка за рани раст и развој, у Центру за културу извео кловн „Фазонко“.

Директорица „Трола“ Гордана Симић подсјетила је да обиљежавање „Дјечије недјеље“ траје до 8. октобра.

– Ове године смо се потрудили да све активности, свих ових пет дана, одржимо изван установе. Данас смо угостили нашег „Фазонка“ који нам је приредио представу, а наши другари заиста јако воле интерактивне и аниматорске представе које приређује, тако да ми настојимо барем једном годишње да га угостимо – казала је Симићева додавши да дјеца из вртића имају задатак да током викенда са својим родитељима осмисле дидактичке играчке, чиме ће бити заокружено обиљежавање њихове седмице.

 Кловн „Фазонко“ истакао је да се радо одазове позиву да развесели дјецу из Дервенте.

– Поводом седмице која слави дјечија права, са освртом на њихове обавезе, на комичан и интерактиван начин сам се представио другарима из „Трола“ – рекао је Бобан Ратковић који отјелотворује „Фазонка“.

Related posts

Уз тек очишћен пут
бачена угинула овца

Derventski List

Ускоро вакцинација трећом дозом

admin

Расписан конкурс
за упис 150 ученика

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još