Спорт

Шест пехара за домаћине

Карате клуба „Jitsu“ био је у недјељу домаћин другог кола лиге РС окупивши на карате смотри „Дервента Опен“ 200 такмичара из 15 клубова из Републике Српске и ФБиХ, а домаћини су такмичење крунисали са шест пехара, од којих је један клупски.

Пехаре за најбоље такмичаре у својим категоријама освојили су Дарио Пејић, Анђела Вујичић, Бране Лаловић, Новица Лаловић и Ђорђе Ратковац. 

Марко Ратковац је освојио друго мјесто у катама, Жељко Драгојевић прво мјесто у катама и екипно, Кристина Драгојевић прво мјесто у катама екипно и треће мјесто у катама, а Божидарка Ивановић прво мјесто у катама и  катама екипно.  Треће мјесто у катама освојили су Алексеј Џигеровић, Милан Козаров, Иван Козаров, Дуња Ратковац и Лео Топић, док су Вања Чолић и Лорена Козаров освојиле прва мјеста у катама екипно и треће мјесто у катама.

– Послије овог такмичења слиједи краћа пауза, а потом припреме за нову сезону и упис нових чланова – додали су из клуба.

Related posts

Кроз школу пливања проћи ће 120 малишана

admin

Мала теквондо
олимпијада у недјељу

Derventski List

Тријумф „Кобре“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još