ИЗДВОЈЕНОСпорт

СКУПШТИНА „ТЕКСТИЛЦА“ БЕЗ КОНКРЕТНИХ РЈЕШЕЊА

Чланови Скупштине Фудбалског клуба „Текстилац“ нису успјели да у потпуности разријеше непознанице изазване недавном оставком руководства клуба.

У штуром саопштењу објављеном на интернет страници клуба, речено је да је сједница одржана у суботу, да су, због поднесене оставке, дужности разријешени предсједник Скупштине, предсједник Управног одбора, као и чланови Управног одбора.

Скупштина клуба именовала је радну групу у саставу Бојко Гатарић, Милорад Субић и Миро Дуспара са задатком да оствари контакте са потенцијалним кандидатима за предсједника Скупштине и чланове Управног одбора, те припреми сједницу на којој би било изабрано ново руководство. Према незваничним информацијама одређених контаката са заинтересованим појединцима је било, али без дефинитивног договора.

На питање када ће се то десити нико није спреман да понуди одговор, а оно што би свакако требало учинити је искористити зимску паузу за консолидацију редова. И у руководству и на терену!

Related posts

Одбојкашице у суботу
дочекују „БЛ Волеј“

Derventski List

ПАЖЊУ ПЛИЈЕНИЛА ПОСТИГНУЋА УЧЕНИКА ОШ „19. АПРИЛ“

admin

Возачи Мото клуба „Мирон“ на трону

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još