Друштво

Школа пливања и овог љета
доступна полазницима

Школа пливања, коју готово деценију и по на базенима „Олимп“ реализује Школа спорта „Арена“ и овог љета биће доступна за 120 полазника.

Прилику да савладају технике пливања имаће дјеца од пет до 16 година, и то распоређена у два термина, а захваљујући подршци Градске управе, млади пливачи из вишечланих породица имаће погодности.

– Обзиром да је град и ове године подржао наш пројекат, тако да ће сносити 50 одсто од цјелокупног износа. Цијена курса за једно дијете износиће 55 марака, док ће двоје дјеце моћи похађати часове пливања за по 50 КМ, док ће за треће дијете курс бити бесплатан – објаснили су из „Арене“ додавши да ће у два термина бити распоређене по двије групе.

– У четири групе планирано је да буде распоређено по 30 полазника, а са којима ће радити три лиценцирана тренера. Двије групе дјеце, њих 60, који су у првом термину, планирано је да почну са часовима у недјељу 2. јула, уколико дозволе временске прилике, док је почетак часова за дјецу у другом термину планиран од 17. јула – казали су организатори ове активности.

Све додатне информације могуће је добити позивом на број 065/812-835. Сви који прођу обуку добиће дипломе.

Related posts

НЕ ИЗОСТАЈЕ ПОДРШКА МАЈКАМА СА ВИШЕ ДЈЕЦЕ

admin

ЈЕЛЕНА И МАРИО ВЕЧЕРАС КУВАЈУ НА АТВ-У

admin

Нема љепшег осјећаја од помоћи болесном човјеку

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još